Nopeat verkkoyhteydet Putikkoon

31.5.2024

BLC:n ja Järvi-Suomen Kylät ry:n tiedotustilaisuus oli  Putikossa ma 27.5.2024
Paikalle oli saapunut kourallinen asiasta kiinnostuneita.
Tämän kesän aikana järjestetään tarvittaessa toinen yleisötilaisuus mikäli kiinnostusta on.
***
BLC Telecom kartoittaa valokuidun rakentamista Putikon alueelle. 

Verkon liittymismaksujen kohtuullistamiseksi olemme käynnistäneet alueellisen hankkeen, jossa osa verkon rakentamiskustannuksista voidaan kattaa BLC:n oman investoinnin lisäksi Savonlinnan kaupungin (33 %) ja Traficomin (33 %) tuella. 

Verkon toteutuminen edellyttää riittävää määrää liittymätilauksia hankealueelta. Mikäli riittävä määrä valokuitutilauksia saadaan, verkon rakennus on tarkoitus aloittaa kaivuukauden 2024 aikana. Määräaika valokuituverkon valmistumiselle koko tukihankealueella on 31.12.2025 mennessä.

Edullisinta verkkoon liittyminen on hankkeen aikana ennen verkon valmistumista. Valokuituverkon valmistuttua hanke päättyy ja liittymähinta nousee. 

Tukiperusteinen liittymismaksu hanke-aikana vain 1 900 €

Palvelun avausmaksu 160 €
Valokuitupäätelaite 159 €
+ laajakaistapalvelu

 1 900 € liittymistarjous omakotitaloon edellyttää BLC Valo 100/100 Mbit/s Laajakaistapalvelun tai nopeamman hankintaa 24 kk etuasiakassopimuksella. Valokuituverkon rakentuminen edellyttää 50% asiakaspenetraatiota.

Valokuitu tarjoaa nopean ja luotettavan internetyhteyden. Valokuidun lähes rajaton tiedonsiirtokapasiteetti ja toimintavarmuus mahdollistavat tietoliikenteen kasvavat tarpeet nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää ja tilaa valokuitu: www.blc.fi/telecom/savonlinnan-seutukuntien-tukihankealueet 

 Verkkokauppamme on myös käytössä osoitteessa: liittymat.blc.fi